Nederlands | English

De trots van chocoladeland België.

De mooiste collectie.

Wie het woord "CHOCOLADE" in de mond neemt, proeft als het ware de buitengewone smaak van deze delicatesse.

Dankzij de cultuur van de Maya-Indianen kunnen wij vandaag de dag genieten van de chocolade. Zij ondekten namelijk de cacaoboon en zijn waardevolle eigenschappen, de unieke smaak, het heerlijke aroma en de hoge voedingswaarde.

Eén van de meest geliefde chocoladeproducten is de Bonbon.
Om chocolade ten volste tot zijn recht te laten komen, volgt hier enige praktische raad: de ideale consumeertemperatuur van CHOCOLADE ligt tussen de 15 en 20°C, laat eerst een klein stukje smelten op de tong alvorens u dooreet. Let op de fijne aroma's die bovenal vrijkomen bij de nasmaak.

ChocoArte


All rights reserved Copyright
Niets van deze site mag zonder de schriftelijke toestemming verveelvoudigd worden op welke wijze dan ook
Nothing from this site may be reproduced in any way without written permission